Restaurant

Restaurant

Aquarein verzorgt je helemaal. Dus verwennen we je ook graag culinair. Onze medewerkers staan rustig en discreet klaar om je op je wenken te bedienen in  restaurant “jouw smaakmoment”. Op de bovenste verdieping vind je onze relaxruimte en restaurant: een evenwicht van modern zendesign en huiselijk comfort. Je slaapt, rust of tafelt verfijnd.

Verfijnde keuken

Een lichte lunch, een heerlijk diner, een vers sapje of een verfrissende muntthee… bij jouw genotmoment hoort ook lekker eten en drinken. Prikkel je papillen met onze evenwichtige gerechten van de menukaart, ontmoet elkaar aan tafel en geniet. Het restaurant heeft een hart voor jouw gezondheid en smaak.

Wij bieden in restaurant “jouw smaakmoment” een uitgebreide kaart. Deze gaat van een gezonde hap, een lichte lunch tot een uitgebreide diner. We werken maandelijks met een andere suggestiemenu en er worden seizoensgebonden suggesties aangeboden, zowel in  voor- als in hoofdgerecht.

Ook onze uitgebreide sapjes zoals vers gemaakte smoothies, juices of milkshakes zullen je smaakpapillen zeker kunnen bekoren.

 

 

Diepe rust

Na elke saunasessie nodigen we je uit in onze relaxruimte. Je doezelt voor een knapperend vuur of nestelt je in de comfortabele relaxzetels met een tijdschrift uit onze bibliotheek. Leg je zalig achterover op je stoel, de rugleuning volgt. Geniet hier ook van het unieke uitzicht.

Keuken open tot 21 uur.

Nadien enkel nog juices, smoothies en hapjes.

Nieuwsbrief

Social media

Partners

AHAVA Beauty

Labels

Safe Sauna label