Ontdek onze faciliteiten

Gelaatsverzorgingen

Opgietingen

De opgietingen gebeuren steeds in de buiten-sauna's.

Maandag - Donderdag:
15:00u - 18:00u - 20:30u

Vrijdag - Zondag:
15:00u - 17:00u - 19:00u - 20:30u

Binnen-buitenbad

Een prachtig groot binnen- en buitenzwembad zijn ook een deel van ons thermencomplex. Je lichaam drijft lui van binnen naar buiten in onze zwemspa met zicht op de omliggende natuur.

Bij warm of koud weer, zal je hier zeker van kunnen genieten. Ons binnen-buitenzwembad is continu gevuld met verwarmd water.

Image
Image

Biosauna

Van de biosauna wordt wel eens gezegd dat deze de genezende sauna is. Door middel van de verschillende kleuren die in deze sauna aan bod komen worden onze organen gestimuleerd en geven ze ook een positieve invloed af op ons zenuwstelsel. Ook onze innerlijke harmonie wordt hierdoor herstelt en onze huid en lichaam worden ontgift.
 
Wij geven u een idee..
 
Rood: Verhoogt fysieke energie, vitaliteit, weerstand, spontanitiet,…
 
Oranje: Stimuleert creativiteit, productiviteit, plezier, optimisme, enthousiasme, uiten van emoties,…
 
Geel: Verhoogt vrolijkheid, humor, zonnigheid, persoonlijke kracht, intelligentie,…
 
Groen: Ondersteunt balans, harmonie, liefde, communicatie, sociaal karakter, aanvaarding
 
Blauw: Verhoogt kalmte, liefde, eerlijkheid, vriendelijkheid, waarheid, innerlijke vrede, diepe emoties.
 
Violet: Stimuleert intuïtie, verbeeldingskracht, grenzeloze stromingen, artistieke kwaliteiten.
 
Temperatuur schommelt tussen 65° en 70°.

Hamman

Hammam zuivert ons lichaam. Ontspan je in het Turkse stoombad, het brengt je vochtbalans op peil en maakt je luchtwegen vrij.

Er hangt  stoom  met een aangename geur van eucalyptus waardoor het je nog beter laat ademen. Door middel van het  verspreiden van water kan je hier nog meer luchtvochtigheid opwekken.

Image
Image

Infrarood

Deze sauna heeft een zeer positieve invloed  op het lichaam. Door middel van de infraroodstraling die wordt afgegeven krijgen we een gunstig effect.

De warmte van de infrarood sauna versoepelt het spierweefsel en stimuleert de bloedsomloop. De spierspanning neemt af en de ledematen verstijven minder. De pijn van ontstoken gewrichten neemt daardoor af.

Zeer doeltreffend dus om een tijdje in deze sauna te vertoeven in deze toch wel drukke en stresserende tijden waardoor we allemaal wel eens nekklachten en andere ondervinden.

Kelosauna

Deze sauna is een eerbetoon aan de eerste sauna's die in Finland ontstonden en omwille van de kou soms gedeeltelijk onder de grond werden gebouwd met als resultaat dat zijn warmte je nog dieper omhult. Deze sauna maakt van jouw dag iets bijzonder. Zijn naam heeft hij te danken aan het kelohout, een hardhout uit het hoge Noorden.
 
Temparatuur schommelt tussen 80° en 85°.
 
Regelmatig organiseren we ook een speciaal opgietweekend, wil je hiervan graag op de hoogte blijven, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.
Image
Image

Moodsauna

Deze buitensauna is binnenin volledig sfeervol bekleed met Barnwood. Dit hout is afkomstig van schuren die in de Canadese bossen honderden jaren hebben gestaan. Daarom is deze sauna een uniek stuk.
De moodsauna heeft een grote glaspartij met zicht op de tuin, en het sfeerrijke achterliggende bos. Door de verschillende kleuren van verlichting en de geursensaties die in deze sauna worden gedaan brengt deze sauna jou in een speciale “mood”.
Onze opgietmeesters zorgen telkens voor een andere belevenis. Hier in aquarein bestaat een opgietsessie uit twee delen. Een eerste deel van ongeveer twaalf minuten en een tweede deel van ongeveer acht minuten. Tussen deze twee delen door gaat iedereen naar buiten om een vijftal minuutjes af te koelen.
Er zijn verschillende soorten opgietsessies. Zo hebben we onder andere opgietsessies met één of twee opgietmeesters, zachtere en meer intensievere opgietsessies en maken we van elke opgietsessie een ander thema door middel van een andere geurmix te gebruiken.
 
Dagelijks vinden er verschillende opgietsessies plaats.
 
Temperatuur schommelt tussen 65° en 70°.

Panoramasauna

Deze sauna heeft een wand die bestaat uit één grote glaspartij met uitzicht op  het achterliggende bos. In deze sauna valt veel natuurlijk licht binnen.
Toch kan je hier in alle rust ontspannen. De warmte die zich in deze sauna bevindt is matig.
 
Temperatuur schommelt tussen 55° en 65°.

 

Image
Image

Steensauna

Deze sauna omhult zich volledig door stenen muren. Deze muren geven hun milde warmte langzaam vrij. Deze sauna is een warme, droge sauna met een temperatuur tussen 80° en 85°. Het lichte hout waarvan de banken gemaakt zijn geven hier een prachtig contrast.

Nieuwsbrief

Social media

Partners

AHAVA Beauty

Labels

Safe Sauna label