Corona-maatregelen

Beste klant, 

2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar waarin covid-19 ons aller leven in de greep had. Ondanks positieve berichten over een nakend vaccin, blijft het nog koffiedik kijken wanneer we terug kunnen naar het leven voor het door corona werd gedomineerd.  

Maar … het is niet al kommer en kwel: we springen massaal op de fiets of doorkruisen bos en veld met een paar stevige wandelschoenen aan de voeten. Uit noodzaak aangezien er niet veel alternatieven voor ontspanning zijn, maar onbewust timmeren we zo ook aan een gezondere geest in een gezonder lichaam. Wij kunnen dit alleen maar aanmoedigen want uiteindelijk is dit ook de betrachting van Aquarein. De diensten die wij aanbieden zijn er op gericht om u beter te doen voelen: een sauna om de poriën open te zetten en afvalstoffen af te voeren, infrarood om pijnlijke spieren te verzachten, koudebaden om de bloeddoorstroming te bevorderen, geursessies om de longen open te zetten, relaxen met een boekje om alle stress even te vergeten, gezonde drankjes om het vochtgehalte in uw lichaam optimaal te houden, heerlijke gerechten om krachten op te doen, massages en behandelingen om u terug super in uw vel te voelen, … 

Helaas, zolang de huidige maatregelen gelden, zullen onze deuren gesloten moeten blijven. Maar dat wil niet zeggen dat wij lijdzaam toekijken. Achter de schermen is er voldoende activiteit om een snelle heropstart mogelijk te maken. Of werken we aan een nieuwsbrief om u enerzijds te informeren over de laatste ontwikkelingen, maar vooral om contact te blijven hebben met u, als dierbare klant.  

Zo kunnen we alvast melden dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bonnen die onlangs vervallen zijn of weldra dreigen te vervallen. Als een heropeningsdatum bekend is, zullen we onze manier van aanpak communiceren . 

Bovendien zijn er ook nog een aantal lopende acties die verlengd zullen worden en nieuwe acties die worden opgestart. Acties die zelfs voor uw portefeuille gezond zijn.  

Veel sterkte in deze moeilijke tijden. Hou het bovenal veilig en gezond en we hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen in ons complex 

 

Het Aquarein Team