Corona-maatregelen

Beste klant, 

2020 en 2021 zullen de geschiedenisboeken ingaan als het jaar waarin covid-19 ons aller leven in de greep had. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar uiteindelijk hebben we groen licht gekregen om vanaf 09/06/2021 de deuren opnieuw wagenwijd open te mogen gooien.

Dit wil niet zeggen dat corona voor ons vanaf nu onbestaande is. We blijven de nodige voorzorgen nemen om jullie de mogelijkheid te geven, in een zo veilig mogelijke omgeving, te komen ontspannen in ons complex:
- Dispensers om de handen te ontsmetten staan te uwer beschikking
- Voor ons personeel blijft het dragen van een mondmasker verplicht
- aantal kleine aanpassingen in de werking van het horecagedeelte 

Ook van jullie vragen we nog de nodige voorzichtigheid en dan bedoelen we hoofdzakelijk het respecteren van de afstand tot andere bezoekers.
Het is nu kwestie van alert blijven zodat we binnen afzienbare tijd weer kunnen genieten zoals in die goeie ouwe tijd.

Maar laat dit vooral de pret niet drukken. Een sauna-omgeving is en blijft een gezonde omgeving voor zowel lijf en leden als de morele gesteldheid.
Wij zijn in ieder geval klaar om jullie opnieuw een ontspannende dag te bezorgen.

Nog even wat praktische weetjes:
we kunnen u alvast melden dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bonnen die onlangs vervallen zijn of weldra dreigen te vervallen. Die zijn allemaal verlengd met de duur van de lockdows. om hierover uitsluitsel te krijgen, kan u ons een mail sturen met vermelding van het type bon en dan zoeken we het verder voor u uit.
- In de straat is men ondertussen begonnen met de werkzaamheden om een gescheiden fietspad aan te leggen. Meer info kan u terugvinden op onze website onder Nieuws


Tot gauw

Het Aquarein Team