Corona-maatregelen

Welkom op onze vernieuwde website. Het ideale platform om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen mbt corona en onze heropstart.
Woensdag 1 juli 2020 zal in ons aller geheugen gegrift staan als de dag waarop Aquarein, uw favoriet wellnesscomplex, opnieuw de deuren (voorzichtig) wagenwijd mag opengooien.
Het zijn vreemde tijden en die vragen vreemde maatregelen. Zo zijn wij ook al geruime tijd aan de slag om scenario's uit te werken om voor jullie een klimaat te creëren om in alle rust en sereniteit van een ontspannende dag te komen genieten.
Hieronder vind u alvast enkele richtlijnen terug. Deze kunnen elk moment aangepast of uitgebreid worden.

Let op !!  Vanaf 25/07/2020 zal het dragen van een mondmasker verplicht zijn bij elke verplaatsing in het gehele complex voor alle gasten.

Het is dus aangewezen dat u zelf een mondmasker meebrengt , of u kan er bij ons 1 kopen .

TOEGANG
- reserveren is verplicht. Op die manier kunnen we (indien het alsnog nodig zou zijn) het aantal bezoekers onder controle houden en is er in noodgevallen ook enige vorm van contact-tracing. Wij hanteren geen tijdsrestrictie hoewel dit bij de allereerste reservaties wel zo vermeld werd.
- in- en uitchecken aan de receptie gebeurt met respect voor de anderhalve-meter-regel
- interactie tussen bezoekers en receptie gebeurt gescheiden door een plexi-plaat
- betalingen met betaalkaart worden zeer sterk aangeraden
- bezoekers zullen in de kleedkamer zover mogelijk uit elkaar gehouden worden

HORECA
- Mondmasker verplicht bij elke verplaatsing (niet aan de tafel)
- in ons restaurant zal een deel van tafels en stoelen niet gebruikt mogen worden. Hetzelfde geldt voor de ligzetels in het relaxgedeelte.
- maximaal 4 personen per tafel
- personeel zal verhoogde aandacht besteden aan hygiëne : handen wassen, ontsmetten van tafels en stoelen, gebruik van wegwerpmaterialen in ons restaurant, ...
- menukaart wordt uitgebreid met take-away gerechten die uitzonderlijk in de tuin geconsumeerd mogen worden
- meebrengen van eigen drank en eten is nog steeds niet toegestaan

SAUNA
- er zullen GEEN opgietsessies plaatsvinden (enkel geur sessies en niet op een vast tijdsschema)
- aantal bezoekers in saunacabines worden beperkt
- hammam mag niet gebruikt worden
- jacuzzi’s mogen gebruikt worden mits reservatie aan de balie. We voorzien tijdsblokken van 15 minuten per bubbel (met een maximum van 4 personen).
- het verplaatsen van de ligbedden in de tuin is onder geen beding toegestaan. Enkel op deze manier kunnen wij social distance blijven garanderen.

ALGEMEEN
- Gasten dienen bij elke verplaatsing in heel het complex een mondmasker te dragen , met uitzondering in de sauna/douche/jacuzzi/ligbed en aan de tafel in de horeca.
- verspreid over het complex zullen zuilen met ontsmettingsmiddel terug te vinden zijn
- verspreid over het complex voorzien we infoborden om jullie alert te houden om de welbekende veiligheidsmaatregelen te blijven opvolgenVan onze kant leveren we de nodige inspanningen om besmettingsgevaar te minimaliseren. Maar ... dit heeft enkel zin als wij ook op jullie medewerking en begrip kunnen rekenen. Belangrijkste punten zijn hier :
- respecteren van bubbels en social distancing
- hygiëne
- positieve, opbouwende kritiek als u iets opmerkt dat beter kan
- begrip als onze medewerkers u aanspreken bij risicogedrag


Indien u nog met vragen blijft zitten kan u ons bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (014 50 75 75)

Met vriendelijke groet,
Het Aquarein-team