Omleidingen : update

UPDATE dd 01/09/2021:

De gemeente Grobbendonk heeft nu ook beslist om onze straat onder handen te pakken, deze wordt heraangelegd, verbreed, nieuwe en veilige fietspaden, ...

Hiervoor heeft men van het stuk Herentalsesteenweg tussen de afrit van de autosnelweg en het kruispunt De Lindekens één rijvak afgesloten voor het verkeer en geldt éénrichtingsverkeer. Het verkeer komende van richting Lier en gaande naar Herentals is toegelaten. Voor de andere richting geldt een omleiding. Bijgevoegd vindt u een kaart met de voorziene omleiding. Als u een behandeling hebt gereserveerd, houd dan zeker rekening met vertragingen zodat u tijdig bij ons aankomt. Wij kunnen niet garanderen dat we de behandelingen kunnen verplaatsen naar een later moment van de dag.

Voor wie van de richting Herenthout, Nijlen en de gemeente Grobbendonk komt, hoeft geen omleiding te volgen, onze straat is nu een eenrichtingsbaan van Nijlen tot aan de oprit/afrit van de autostrade.

Wie van Herentals of via de autostrade komt, moet omrijden via Herenthout centrum om zo tot bij ons te geraken.

Als u via de autostrade komt kan u ook vanuit Antwerpen een afrit vroeger, vanuit Limburg een afrit later nemen, nl afrit Zandhoven, als u daar de richting Grobbendonk neemt komt u uit in Grobbendonk centrum om zo tot bij Aquarein te geraken.

Kort samengevat:

  • Indien komende van Antwerpen: afrit Massenhoven en via Viersel naar Grobbendonk
  • Indien komende van Hasselt/Luik : afrit 21 en vervolgens de omleiding via Herenthout centrum volgen (zie blauwe lijn op het kaartje)

Meer info kan u terugvinden op Werken aan een fietsveilige N13 | Grobbendonk (n13fietsveilig.be)

Beide wegomleggingen hebben we voorzien van pijlen dus kijk zeker uit naar de Aquarein pijlen.


Wij excuseren ons voor het ongemak

Het Aquarein team.