Omleidingen

De gemeente Grobbendonk heeft nu ook beslist om onze straat onder handen te pakken, deze wordt heraangelegd, verbreed, nieuwe en veilige fietspaden, ...

Deze werken zijn net van start gegaan waardoor er een omleiding zal zijn gedurende de ganse periode van de werken. Onderaan deze nieuwsbrief vindt u een kaart met de te nemen omleiding. Als u een behandeling gereserveerd heeft, houd dan zeker rekening met vertragingen zodat u tijdig bij ons aankomt, wij kunnen niet garanderen dat we de behandelingen kunnen verplaatsen naar een later moment van de dag.

Voor wie van de richting Herenthout, Nijlen en de gemeente Grobbendonk komt, hoeft geen omleiding te volgen, onze straat is nu een eenrichtingsbaan van Nijlen tot aan de oprit/afrit van de autostrade.

Wie van Herentals of via de autostrade komt, moet omrijden via Herenthout centrum om zo tot bij ons te geraken.

Als u via de autostrade komt kan u ook vanuit Antwerpen een afrit vroeger, vanuit Limburg een afrit later nemen, nl afrit Zandhoven, als u daar de richting Grobbendonk neemt komt u uit in Grobbendonk centrum om zo tot bij Aquarein te geraken.

Kort samengevat:

  • Indien komende van Antwerpen: afrit Massenhoven en via Viersel naar Grobbendonk
  • Indien komende van Hasselt/Luik : afrit 21 en vervolgens de omleiding via Herenthout centrum volgen (zie blauwe lijn op het kaartje)


Beide wegomleggingen hebben we voorzien van pijlen dus kijk zeker uit naar de Aquarein pijlen.


Wij excuseren ons voor het ongemak

Het Aquarein team.