Wijziging openingsuren - uurtje vroeger gesloten

Aquarein is steeds geprezen voor de kwaliteit en verscheidenheid die we aanbieden. Dit is dan ook steeds een vooropgesteld punt voor ons door de jaren heen en zal dat ook blijven.

Door de toenemende kosten qua energie en dergelijke hebben we dan ook besloten om te vergroenen. U zal dan ook ongetwijfeld al gemerkt hebben dat we vele investeringen gedaan hebben. Dit ten voordele van het milieu en uiteraard ook om onze energiekosten te beperken voor de volgende jaren. Zoals in vele sectoren is het ook voor ons een moeilijke periode. De financiële kater die we overhielden aan de maandenlange verplichte sluiting van Aquarein is nog niet half verwerkt en er ligt al een peperdure energiefactuur op tafel. Eentje die ons overigens niet enkel in de winter treft, daar alle sauna's, stoombaden en alle bijhorende technieken het hele jaar door op volle toeren draaien.

Daar we uw mentaal en fysiek welzijn zeer belangrijk vinden en hopen dat u hier niet op hoeft te besparen proberen we een prijsverhoging te vermijden. Een dagje genieten moet nog voor iedereen betaalbaar zijn en zonder zorgen.

We hebben dan ook beslist om vanaf zaterdag 1 oktober het sluitingsuur te vervroegen van 23u naar 22u en dit elke dag. Om de kwaliteit van uw dagje sauna en de opgietsessie's te behouden zal de laatste opgietsessie telkens om 20.30u plaatsvinden (ipv om 21.00u). Zo heeft u nog voldoende tijd om af te koelen en verder na te genieten om dan tijdig naar huis te gaan en volledig opgeladen bent voor de volgende werkdag.

Uw sauna en wellness moment zal nog steeds ten volle van genoten kunnen worden.

 

Het Aquarein team.