Deze buitensauna is binnenin volledig sfeervol bekleed met Barnwood. Dit hout is afkomstig van schuren die in de Canadese bossen honderden jaren hebben gestaan. Daarom is deze sauna een uniek stuk.

De moodsauna heeft een grote glaspartij met zicht op de tuin, en het sfeerrijke achterliggende bos. Door de verschillende kleuren van verlichting en de geursensaties die in deze sauna worden gedaan brengt deze sauna jou in een speciale “mood”.

Onze opgietmeesters zorgen telkens voor een andere belevenis. Hier in aquarein bestaat een opgietsessie uit twee delen. Een eerste deel van ongeveer twaalf minuten en een tweede deel van ongeveer acht minuten. Tussen deze twee delen door gaat iedereen naar buiten om een vijftal minuutjes af te koelen en word je verwend met een gezonde en verkoelende lekkernij.

Er zijn verschillende soorten opgietsessies. Zo hebben we onder andere opgietsessies met één of twee opgietmeesters, zachtere en meer intensievere opgietsessies en maken we van elke opgietsessie een ander thema door middel van een andere geurmix te gebruiken.

Dagelijks vinden er verschillende opgietsessies plaats namelijk

ma t.e.m. do 15u-18u-21u & vr t.e.m. zo 15u- 17u- 19u- 21u

IMG_4129