Bedrijfsdagen, Workshops, Verjaardagsfeestjes

Op aanvraag organiseren wij graag voor u de meest fantastische dag, avond, weekend,… om hiervan iets onvergetelijks te maken. Zit u dus met het idee om een teambuilding te organiseren, wil je vriendinnen of vrienden eens graag uitnodigen op een origineel verjaardagsuitje, wilt je kleine prinses zich met haar vriendinnetjes eens helemaal uitleven op haar verjaardagsfeestje in de wereld van verzorging en make-up dan werken wij hiervoor graag iets uit voor u.

Ook mogelijkheid tot het organiseren van originele workshops verzorgingen en make-up , vrijgezelle- avonden enz. Contacteer ons gerust voor meer info, mogelijkheden en prijzen. Wij maken er samen met u een moment van om niet snel te vergeten.

Relatiegeschenk

Al eens gedacht aan een cadeaubon van aquarein voor uw zakenpartners, klanten of medewerkers? Wat een prachtig en origineel eindejaars- of relatiegeschenk waaraan ze ongetwijfeld heel wat plezier zullen beleven.

 

Overnachten

In samenwerking met charmehotel ’t Hemelryck dicht in de buurt bieden wij ook arrangementen aan met overnachtingen. Meer info ook mogelijk op aanvraag.

Aquarein is jouw partner voor speciale gelegenheden.

foto-aanvraag1

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

fotomail-003