Arrangementen met overnachting in samenwerking met hotel ’t Hemelryck

Aquarein werkt samen met Charmehotel ’t Hemelryck in Grobbendonk op nauwelijks een kleine 5-tal minuutjes rijden van ons Sauna- en wellnesscomplex.

Tijdens Uw verblijf waant U zich in een Engels landhuis. Dit beeld wordt geschept door het prachtige pand wat een subliem gevoel voor stijl in een rustieke Engelse sfeer is gebracht.Tel daarbij de prachtige ligging tenmidden van de Antwerpse Kempen, omringd door wandel- en fietspaden, monumenten en tal van ontspanningsmogelijkheden. U zal moeten constateren dat het paradijs dichter bij Uw huis is dan verwacht.

Charmehotel ‘T Hemelryck is niet alleen een thuis voor de drukke zakenreiziger die op zoek is naar rust, maar ook een goede uitvalsbasis voor diegene die de bruisende en opgewekte cultuurstad Antwerpen willen verkennen.

Een charmant en comfortabel hotel met zeven verschillende luxueuze kamers.Naast de aanwezige ingrediënten die dit hotel zo bijzonder maken, krijgt U te maken met een warm , oprechte ontvangst, een uitstekende service en persoonlijke aandacht, tijdens Uw verblijf. Een ervaring die U niet mag missen.

Neem alvast zelf een kijkje op www.themelryck.be

Prijzen:

Overnachting met ontbijt voor twee personen = €130*                                                                                     (single kamer = -€15)

Supplement suite = 15 euro

alle kamers zijn voorzien van uitgebreid comfort en een unieke sfeer.

(prijzen exclusief toeristentoeslag €0.75 p.p./nacht